search

Waldkraft - Freya - Csodagomba por keverék kutyáknak és macskáknak

17 490,- Ft

A csodagombapor-védelem támogathatja a szervezetet a védekező sejtek természetes termelésében. Nyolc értékes gyógygomba keveréke poliszacharidokat, béta-glükánt és ergoszterint tartalmaz, amelyek a D-vitamin fontos előfutárai. A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint ezek az életre kelő és élénkítő gyógygombák összetétele tonizálja az egész szervezetet, és növeli a Qi létfontosságú energiát.

A Waldkraft csodagomba por -védelem keveréke 8 féle gombaport tartalmaz.

Mennyiség
Készleten

00001977

Adatlap

Gyártási hely
Németország

A gombáknak évezredek óta nagy jelentősége van. Nem csak a hagyományos kínai orvoslásban (TCM) de már a közép korban is előszeretettel alkalmazták. A Waldkraft  csodagomba por keveréke  aminosavakban gazdag, és nagy arányban tartalmaznak béta-glükánokat és ergoszterint - a D-vitamin prekurzorát -, amelyek hozzájárulnak a normális immunműködéshez. A Waldkraft termékét  kiváló minőség jellemzi. Peszticidektől, GMO-któl és nehézfémektől mentesen Európában csak természetes alapanyagokat használnak fel ökológiai termelésre. 

Összetevők: 

- Cordyceps - kínai hernyógomba: támogatja a normál immunfunkciót azáltal, hogy támogatja a szervezetet a védekező sejtek képződésében. A kordyceps pozitív hatással lehet az állóképességre és a teljesítőképességre, és csökkentheti a fáradtság tüneteit. A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint ez a bizonyos gomba a Qi életenergia forrása.

- Reishi:  több mint 2000 éve értékelik a hagyományos kínai orvoslásban. A Reishiben található germánium antibakteriális hatású. A gyógygomba elsősorban béta-D-glükánból és ganodersavból áll, amelyek pozitív hatással lehetnek az immunrendszerre. Ezenkívül a ganodersavnak erős antioxidáns hatása van, és segíthet a szabad gyökök elleni védelemben. Ennek az antioxidáns hatásnak köszönhetően a Reishi  megvédi a májunkat.

- Shiitake - a gyógygombák királya: nemcsak ehető gombaként nagyon népszerű. Kivonata támogatja a test saját öngyógyító erejét, és stabilizáló hatással van a bélflóra. A shiitake támogathatja a probiotikus baktériumok szaporodását és szabályozó hatással van a környezetre.

- Hericium erinaceus - Oroszlán sörénye: gyengédnek és előnyösnek tekintik a vesék, a máj, a lép, a szív és a gyomor számára. Segíthet az emésztés szabályozásában, és sok esetben a bélflóra megnyugtatásában is. Ez ideiglenes túlsavasodás és gyomorégés esetén is támogatónak bizonyulhat. Általánosságban erősítve a Hericium gyógygomba létfontosságú adományozó, mert segíthet a hajtóerő hiányában és a depresszióban is - természetesen csak akkor, ha a kiegyensúlyozott étrend és a testmozgás része a mindennapi állatéletnek. 

- Maitake - csörgőszivacs: maitake fagomba, amely általában nagyon öreg tölgyeken nő, 50-60% poliszacharidokat tartalmaz. Ide tartozik 20 különféle immun-támogató anyag, például ergoszterin, folsav, B1 és B2, vas és cink.

- Fenyőszivacs (Poria cocos) - kókuszgomba: TCM-ben a Poria Cocos-t a szívhez, a léphez és a vesékhez rendelik. Az eredetileg vörös fenyőkön nőtt gomba arra ösztönzi a szervezetet, hogy a felesleges, pangó folyadékokat és nyálkákat ürítse ki. Méregtelenítő funkciója támogatja a vizelet kiválasztását a vesén keresztül. Különösen feltűnő a különböző triterpének tartalma.

-Coriolus - pillangó tramete: már 5200 évvel ezelőtt megtalálható volt ennek a gombafajnak a kőkorszaki ember, az „Ötzi” használata. Támogatja a normális szövetképződést és regenerációt. 

- Agaricus blazei Murrill - brazil mandulaszelet:  az  Algaricus blazei Murril a rövidítésben ABM néven ismert szaknyelven az összes ismert gyógygomba közül a legtöbb hatékony immunmodulátort tartalmazza. 

Összegezve: 

✔ hozzájárul a normális immunfunkcióhoz 

✔ támogatja a vegetatív idegrendszert

✔ értékes ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz

✔ vitaminokat, aminosavakat és enzimeket tartalmaz

Etetési javaslat :

Tegyen minden nap 1 enyhén halmozott mérőkanalat (kb. 1 g) 10 kg testtömegre az ételhez.
Körülbelül 6-7 hét elteltével 4-5 napos gombamentes fázist kell beiktatni annak érdekében, hogy ne terhelje túl az immunrendszert.

Tárolás:

Zárt, száraz, fénytől védett és gyermekektől elzárva tárolandó.

100g

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.