search

Waldkraft - Flora - Csodagomba por keverék kutyáknak és macskáknak

17 490,- Ft

Az 5 féle gomba keverékből álló készítmény azonnali hatásai: 

- aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag

- támogatja az immunrendszer normális működését

- sokoldalú

- káros anyagokra tesztelték

Mennyiség
Készleten

00001885

Adatlap

Gyártási hely
Németország

A Waldkraft  „vitalitás” gombapor keverék minden olyan állatnak megfelelő, akik aktív életet élnek, és sok energiára van szükségük fizikai és szellemi tevékenységekhez. A Reishi, a Cordyceps, a Shiitake, a Maitake, az Agaricus gyógygombák  kiegészítik egymást, így energikus keveréket képeznek, amely 100% -ban szárított gombából áll, és könnyen hozzáadható az ételekhez.

A gombáknak évezredek óta nagy jelentősége van. Nem csak a hagyományos kínai orvoslásban (TCM) de már a közép korban is előszeretettel alkalmazták. 

A Waldkraft  csodagomba por keveréke  aminosavakban gazdag, és nagy arányban tartalmaznak béta-glükánokat és ergoszterint - a D-vitamin prekurzorát -, amelyek hozzájárulnak a normális immunműködéshez. A Waldkraft termékét  kiváló minőség jellemzi. Peszticidektől, GMO-któl és nehézfémektől mentesen Európában csak természetes alapanyagokat használnak fel ökológiai termelésre

Összetevők: 

- Reishi

Reishit több mint 2000 éve értékelik a hagyományos kínai orvoslásban. A Reishiben található germánium antibakteriális hatású. A gyógygomba elsősorban béta-D-glükánból és ganodersavból áll, amelyek pozitív hatással lehetnek az immunrendszerre. Ezenkívül a ganodersavnak erős antioxidáns hatása van, és segíthet a szabad gyökök elleni védelemben. Ennek az antioxidáns hatásnak köszönhetően a Reishi  megvédi a májat.

- Cordyceps 

A kordyceps hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez azáltal, hogy támogatja a szervezetet a védekező sejtek képződésében. Ezenkívül a Cordyceps támogathatja az állóképességet és a teljesítőképességet, és értékesen hozzájárulhat a fáradtság jeleinek csökkentéséhez. A hagyományos kínai orvoslás szerint ez a bizonyos gomba a Qi életenergia forrása.

- Shiitake 

A shiitake nemcsak ehető gombaként nagyon népszerű. Kivonata támogatja a szervezet saját öngyógyító erejét, és stabilizáló hatással van a bélflóra. A shiitake támogathatja a probiotikus baktériumok szaporodását és szabályozó hatással van a környezetre.

- Maitake 

A maitake fagomba, amely általában nagyon öreg tölgyeken nő, 50-60% poliszacharidokat tartalmaz. Ide tartozik 20 különböző immunerősítő anyag, például ergoszterin, folsav, B1 és B2, vas és cink.

- Agaricus blazei Murrill

A mandula kérge - technikailag Algaricus blazei Murril (ABM) néven ismert - röviden az ABM rendelkezik az összes ismert gomba közül a legtöbb hatékony immunmodulátorral.

Összegezve: 

- hozzájárul a normális immunfunkcióhoz 

- támogatja a szervezet oxigénellátását

- támogatja a vegetatív idegrendszert

- hozzájárul az izmok regenerálódásához

- hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez

- értékes ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz

- vitaminokat, aminosavakat és enzimeket tartalmaz

Etetési javaslat :

Tegyen minden nap 1 enyhén halmozott mérőkanalat (kb. 1 g) 10 kg testtömegre az ételhez.
Körülbelül 6-7 hét elteltével 4-5 napos gombamentes fázist kell beiktatni annak érdekében, hogy ne terhelje túl az immunrendszert.

Tárolás:

Zárt, száraz, fénytől védett és gyermekektől elzárva tárolandó.

100g

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.