search

Waldkraft - Gaia - Csodagomba por keverék kutyáknak és macskáknak

17 490,- Ft

A 4 féle gomba keverékéből álló készítmény azonnali hatásai:

- aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag

- támogatja az immunrendszer normális működését

- sokoldalú

- káros anyagokra tesztelték

Mennyiség
Készleten

00001878

Adatlap

Gyártási hely
Németország

Az esszenciális aminosavak, ásványi anyagok és többszörös cukor értékes összetétele segíti a szervezetet a saját gyilkoló sejtjeinek előállításában.

Az immunmodulátor segíti ezeknek a  sejteknek a normális működését. A gombáknak évezredek óta nagy jelentősége van. Nem csak a hagyományos kínai orvoslásban (TCM) de már a közép korban is előszeretettel alkalmazták. 

A Waldkraft  csodagomba por keveréke  aminosavakban gazdag, és nagy arányban tartalmaznak béta-glükánokat és ergoszterint - a D-vitamin prekurzorát -, amelyek hozzájárulnak a normális immunműködéshez. A Waldkraft termékét  kiváló minőség jellemzi. Peszticidektől, GMO-któl és nehézfémektől mentesen Európában csak természetes alapanyagokat használnak fel ökológiai termelésre

Összetevők: 

- Agaricus blazei Murrill : A mandula kéregben - Algaricus blazei Murril (ABM) néven - az összes ismert gomba     közül a legtöbb hatékony immunmodulátor  található.

- Reishi : Reishit több mint 2000 éve értékelik a hagyományos kínai orvoslásban. A Reishiben található germánium antibakteriális hatású. A gyógygomba elsősorban béta-D-glükánból és ganodersavból áll, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez. Ezenkívül a ganodersavnak erős antioxidáns hatása van, és segíthet a szabad gyökök elleni védelemben. 

- Shiitake : A shiitake nemcsak ehető gombaként nagyon népszerű. Kivonata támogatja a test saját öngyógyító erejét, és pozitív hatással van a bélflóra. A shiitake támogathatja a probiotikus baktériumok szaporodását és szabályozó hatással van a környezetre.

- Coriolus : Ennek a gombának egyfajta már 5200 évvel ezelőtt megtalálható volt az „Ötzi” kőkorszaki ember használatában. Támogatja a normális szövetképződést és regenerációt. 

Összegezve: 

✔ serkenti a sejtek normális növekedését

✔ hozzájárul a normális immunfunkcióhoz 

✔ támogatja a vegetatív idegrendszert

✔ értékes ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz

✔ vitaminokat, aminosavakat és enzimeket tartalmaz

Etetési javaslat :

Tegyen minden nap 1 enyhén halmozott mérőkanalat (kb. 1 g) 10 kg testtömegre az ételhez.
Körülbelül 6-7 hét elteltével 4-5 napos gombamentes fázist kell beiktatni annak érdekében, hogy ne terhelje túl az immunrendszert.

Tárolás:

Zárt, száraz, fénytől védett és gyermekektől elzárva tárolandó.

100g

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.