search

Waldkraft - Magenwohl - Gyomorsavasság ellen kutyáknak és macskáknak

Szállítási idő ~1-2 munkanap

16 490,- Ft

Magenwohl- természetes gyomor-bélrendszeri gyógymód kutyáknak és macskáknak

Egyre több háziállat szenved gyomor- és bélproblémáktól. A fogékony gyomor leggyakoribb oka kutyákban vagy macskákban a hosszú távú gyógyszeres kezelés - például fájdalomcsillapítók és kortizon -, a helytelen etetés, a fertőzések vagy a stressz. Ez a termék  gyors és tartós áthidalást kínál, és olyan kutyák és macskák tulajdonosainak szól, akiknek kedvencei emésztőrendszeri betegségekben szenvednek. A készítmény az emésztőrendszer szakszerű kezelésével jár, megvédi a gyomor nyálkahártyáját és megköti a felesleges savat . Tehát az irritált gyomornyálka megnyugodhat.

Mennyiség
Készleten

00001854

Adatlap

Gyártási hely
Németország

Magenwohl hasznos tulajdonságai: 

- meg   tudja kötni a gyomorsav feleslegét

- segíthet a sav-bázis egyensúly szabályozásában az emésztés befolyásolása nélkül

- 100% -ban természetes növényi eredetű összetevőkből áll

- megvédi a nyálkahártyát és elősegíti annak regenerálódását

- az illóolajok olyan környezetet teremtenek, amely ellenséges a baktériumokkal és gombákkal szemben

Hatóanyag tartalom: 

✔ A  tőzegben  gazdag huminsavak vannak, amelyek vékony, gélszerű réteget képezhetnek a nyálkahártyán, hogy megvédjék a fertőzéseket és a méreganyagokat. A szabad gyökök megkötésével a tőzeg antioxidáns hatást fejthet ki, szabályozhatja az adrenalin és a noradrenalin stresszhormonokat, és elősegítheti az enzimfunkciókat és az emésztést. A szerves tőzeg üledék képes stimulálni a "jó", regeneráló baktériumokat és gátolni a "rossz" kórokozókat. Ideális esetben hozzájárulhat a sejtfalak normál permeabilitásához a sejt belsejében található tápanyagellátáshoz.

✔ A zöld  zab  számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, ezért gyengéden befolyásolhatja a nyálkahártyákat. Az éretlen, korán vágott zabnövény lúgos hatású és kiegyensúlyozó hatással van a sav-bázis egyensúlyra. Nyugtatóan befolyásolhatja a lelkiállapotot is.

✔ Az alma  pektin  természetes gélképző anyag, amely szénhidrátmolekulák hosszú láncából áll. Vízzel való érintkezés után gélszerű oldat jön létre - egy mechanikus védőréteg -, amely jó diszpergálhatósággal rendelkezik, és nagy mértékben képes megkötni a toxinokat és a felesleges gyomorsavat.

✔ A lenmagok  25% töltőanyagból  állnak,  ismert, hogy megvédik a nyálkahártyát

✔ A  zsálya  ősi otthoni gyógymód, antiszeptikus és antibakteriális tulajdonságokkal, főleg olyan illóolajokból származik, mint a kámfor, a cineol és a tujon, valamint a triterpén és az urolsav.

✔ Az édesgyökér  gyökere  50-szer édesebb, mint a nádcukor, és potenciálisan vírusellenes és antiulcerogén hatású, vagyis a fekélyek kialakulása ellen. Az édesgyökér levét hagyományosan gyomorégés és savval kapcsolatos gyomorproblémák esetén is alkalmazzák.

✔ A  spirulina  jó ásványi anyag-forrás, magas tápanyag- és fehérje-koncentrációval, és hasznos lehet hiány esetén.

Összetétel:

Tőzeg, zöld zab, alma pektin, lenmag, zsálya, édesgyökér, spirulina

Adalékanyagok KG-nként:  technológiai adalékok: bentonit 1m558i 50g

Analitikai összetevők és tartalom: nyershamu 9,9%, nyersfehérje 9,7%, nyersolajok és zsírok 7,3%, nyersrost 13,3%, nátrium 0,18%

Alkalmazási és etetési javaslat:

Naponta adjuk hozzá a takarmányhoz, és legalább 6 hétig használjuk.

- macskák: 1 kés hegynyi (kb. 0,5 g)

- kutyáknak 10 kg-ig: 4 MK ( 4g)

- kutyáknak 25 kg-ig: 8 MK ( 8g)

- kutyáknak 25 kg-tól: 10 MK ( 10g)

MK= mérőkanál 

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Update cookies preferences