search

Waldkraft - Ásványi komplexum kutyáknak és macskáknak

13 990,- Ft

Ásványi anyagokban gazdag komplexum kutyáknak és macskáknak is egyaránt. Az ásványi anyagok fontos feladatokat látnak el kutyáknál és macskáknál. Jelenlétük elengedhetetlen a test megfelelő működéséhez: Az alapvető mikrotápanyagok hiánya gyengíti az immunrendszert, és hosszú távon súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. A mai erősen iparosodott világban néhány fontos ásványi anyag még a növényekbe sem jut be, vagy a hőkezelés során nagyrészt elpusztul.

Mennyiség
Készleten

3 Elemek

Ásványi anyagokban gazdag komplexum kutyáknak és macskáknak is egyaránt. Az ásványi anyagok fontos feladatokat látnak el kutyáknál és macskáknál. Jelenlétük elengedhetetlen a test megfelelő működéséhez: Az alapvető mikrotápanyagok hiánya gyengíti az immunrendszert, és hosszú távon súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. A mai erősen iparosodott világban néhány fontos ásványi anyag még a növényekbe sem jut be, vagy a hőkezelés során nagyrészt elpusztul.

 

 • A fontos mikroelemek 

 • támogatja a  toxinok és szennyező anyagok "eltávolítását"

 • természetes eredetű ásványi anyagok

 • maximális biohasznosulás

 

A fontos ásványi anyagok és nyomelemek hiánya kutyák és macskák szervezetében a csontok és ízületek elfajulásához, stressz iránti hajlamhoz, korai öregedéshez, valamint bőr- és szőrproblémákhoz vezethet. Az ásványi anyag-hiánynak számos oka lehet. A leggyakoribb ok a nem megfelelő etetés, rossz minőségű tápok.

 

✔ Az algamész jódban és szilícium-dioxidban gazdag, és a kalcium / magnézium aránya különösen kedvező. A magas kalciumtartalom ellensúlyozza a hús etetéséből és a vesékből származó foszforbevitelt (megjegyzés: legyen óvatos, ha hajlamos a struvitkőre: a magnéziumtartalom miatt és mivel az algamész növeli a pH-értéket, itt óvatosság szükséges).

✔ A sörélesztő kiváló B-vitaminok, cink, folsav, vas és kálium forrása. Prebiotikumoknak tekintik és támogatják az egészséges bélműködést.

✔ A napraforgó  esszenciális aminosavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag.

✔ A maláta csíra magas fehérje- és ásványianyag-tartalommal rendelkezik.

✔ A hínárliszt természetes szerves kötésű ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosít. Foszforban, nátriumban, magnéziumban, jódban, vasban, kobaltban, szelénben, káliumban, alumíniumban, rézben, cinkben és mangánban gazdag.

✔ A szőlőmagliszt sok nagy dózisú OPC-t biztosít, amely megvédi a test sejtjeit a szabad gyököktől, és jó E-vitamin-, fehérje- és rostforrás.

✔ A tőzeg értékes ásványi anyagokat, nyomelemeket, illóolajokat, fehérje vegyületeket és huminsavakat tartalmaz, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító és regeneráló hatással bír a bőrön és a nyálkahártyákon.

 

Alkalmazási és etetési javaslat:

 

Adja a kiegészítőt naponta

Kutyák: 2,5 szintű mérőkanál / 10 kg testtömeg

Macskák: kb. 2 szintes kanál

1 szintmérő kanál kb. 1,4 g-nak felel meg

 

Összetétel:  Algamész, sörélesztő, organikus napraforgó 12,5% *, malátacsíra, hínárliszt, szőlőmagliszt, tőzeg 5,5%, technológiai adalékanyag: klinoptilolit

 

Analitikai komponensek és tartalom:  kalcium 15,4%, foszfor 0,26%, nátrium 0,26%, magnézium 1,04%, sósavban oldhatatlan hamu 6%

Ez még talán érdekelhet

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.