search

Waldkraft - Ásványi komplexum kutyáknak és macskáknak

13 990,- Ft

Ásványi anyagokban gazdag komplexum kutyáknak és macskáknak is egyaránt. Az ásványi anyagok fontos feladatokat látnak el kutyáknál és macskáknál. Jelenlétük elengedhetetlen a test megfelelő működéséhez: Az alapvető mikrotápanyagok hiánya gyengíti az immunrendszert, és hosszú távon súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. A mai erősen iparosodott világban néhány fontos ásványi anyag még a növényekbe sem jut be, vagy a hőkezelés során nagyrészt elpusztul.

Mennyiség
Készleten

00001564

Adatlap

Gyártási hely
Németország

Ásványi anyagokban gazdag komplexum kutyáknak és macskáknak is egyaránt. Az ásványi anyagok fontos feladatokat látnak el kutyáknál és macskáknál. Jelenlétük elengedhetetlen a test megfelelő működéséhez: Az alapvető mikrotápanyagok hiánya gyengíti az immunrendszert, és hosszú távon súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. A mai erősen iparosodott világban néhány fontos ásványi anyag még a növényekbe sem jut be, vagy a hőkezelés során nagyrészt elpusztul.

-  A fontos mikroelemek 

-  támogatja a  toxinok és szennyező anyagok "eltávolítását"

-  természetes eredetű ásványi anyagok

-  maximális biohasznosulás

A fontos ásványi anyagok és nyomelemek hiánya a kutyák és macskák szervezetében a csontok és ízületek elfajulásához, stressz iránti hajlamhoz, korai öregedéshez, valamint bőr- és szőrproblémákhoz vezethet. Az ásványi anyag-hiánynak számos oka lehet. A leggyakoribb ok a nem megfelelő etetés, rossz minőségű tápok.

- Az algamész jódban és szilícium-dioxidban gazdag, és a kalcium / magnézium aránya különösen kedvező. A magas kalciumtartalom ellensúlyozza a hús etetéséből és a vesékből származó foszforbevitelt (megjegyzés: legyen óvatos, ha hajlamos a struvitkőre: a magnéziumtartalom miatt és mivel az algamész növeli a pH-értéket, itt óvatosság szükséges).

- A sörélesztő kiváló B-vitaminok, cink, folsav, vas és kálium forrása. Prebiotikumoknak tekintik és támogatják az egészséges bélműködést.

- A napraforgó  esszenciális aminosavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag.

- A maláta csíra magas fehérje- és ásványianyag-tartalommal rendelkezik.

- A hínárliszt természetes szerves kötésű ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosít. Foszforban, nátriumban, magnéziumban, jódban, vasban, kobaltban, szelénben, káliumban, alumíniumban, rézben, cinkben és mangánban gazdag.

- A szőlőmagliszt sok nagy dózisú OPC-t biztosít, amely megvédi a test sejtjeit a szabad gyököktől, és jó E-vitamin-, fehérje- és rostforrás.

- A tőzeg értékes ásványi anyagokat, nyomelemeket, illóolajokat, fehérje vegyületeket és huminsavakat tartalmaz, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító és regeneráló hatással bír a bőrön és a nyálkahártyákon.

 

Alkalmazási és etetési javaslat:

Adja a kiegészítőt naponta

- Kutyák: 2,5  mérőkanál / 10 kg testtömeg

- Macskák: 2 mérőkanál

1mérőkanál kb. 1,25 g-nak felel meg

 Összetétel: 

Algamész, sörélesztő, organikus napraforgó 12,5% *, malátacsíra, hínárliszt, szőlőmagliszt, tőzeg 5,5%, technológiai adalékanyag: klinoptilolit

 

Analitikai komponensek és tartalom:  kalcium 15,4%, foszfor 0,26%, nátrium 0,26%, magnézium 1,04%, sósavban oldhatatlan hamu 6%

Ez még talán érdekelhet

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.