search

Waldkraft - Basicum kapszula, gyomorégés leküzdéséért kutyáknak és macskáknak

11 990,- Ft

Basicum: kiegészítő a savasság ellen

A Basicum egy kutyáknak és macskáknak tervezett étrend-kiegészítő, amely egyesíti a natront az ásványi anyagokban gazdag, japán tengeri (sango) korallal. Gyomorsav-rezisztens kapszulákba csomagolva az egyedülálló készítmény "ásványi anyag-szállítóvá" válik, amely támogathatja kedvence természetes és egészséges sav-bázis egyensúlyát. Tisztán természetes termékként a Basicum csak természetes összetevőket tartalmaz színezőanyagok nélkül, tartósítószereket és egyéb adalék mentesen. 

Mennyiség
Készleten

3 Elemek

Basicum: kiegészítő a savasság ellen

A Basicum egy kutyáknak és macskáknak tervezett étrend-kiegészítő, amely egyesíti a natront az ásványi anyagokban gazdag, japán tengeri (sango) korallal. Gyomorsav-rezisztens kapszulákba csomagolva az egyedülálló készítmény "ásványi anyag-szállítóvá" válik, amely támogathatja kedvence természetes és egészséges sav-bázis egyensúlyát. Tisztán természetes termékként a Basicum csak természetes összetevőket tartalmaz színezőanyagok nélkül, tartósítószereket és egyéb adalék mentesen. 

✔ Segíthet savasság esetén

✔ Könnyen felszívódó: magas biohasznosulású kalcium és magnézium

✔ Tiszta: tisztán természetes összetevőkel

✔ Könnyű adagolás

✔ Vegán: növényi és ásványi eredetű

✔ A japán korallnak köszönhetően magnéziumban és kálciumban is gazdag

A Basicum különlegessége

Egyedülálló, hiszen sehol máshol nem érhető el a natron és a tengeri korallal ötvözött komplexum. Különlegesen kidolgozott kapszulákat nem bontja le a gyomorsav, így minden eljuthat a bélflórába.

Amennyiben lehetséges, akkor kedvence 20 perccel az etetés előtt kapja a kapszulát. Ha szükséges akkor csomagolja egy kis pástétomba, vagy jutalomfalatba.

Komponensek (% -ban)

Kalcium: 7,84

Nátrium: 21,62

Magnézium: 3,78

Foszfor: 0,005

180 kapszula á 660 mg

Nettó súly: 120g

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.