search

Waldkraft - Basicum kapszula, gyomorégés leküzdéséért kutyáknak és macskáknak

11 990,- Ft

Basicum: kiegészítő a savasság ellen

A Basicum egy kutyáknak és macskáknak tervezett étrend-kiegészítő, amely egyesíti a natront az ásványi anyagokban gazdag, japán tengeri (sango) korallal. Gyomorsav-rezisztens kapszulákba csomagolva az egyedülálló készítmény "ásványi anyag-szállítóvá" válik, amely támogathatja kedvence természetes és egészséges sav-bázis egyensúlyát. Tisztán természetes termékként a Basicum csak természetes összetevőket tartalmaz színezőanyagok nélkül, tartósítószereket és egyéb adalék mentesen. 

Mennyiség
Készleten

00001106

Adatlap

Gyártási hely
Németország

Basicum: kiegészítő a savasság ellen

A Basicum egy kutyáknak és macskáknak tervezett étrend-kiegészítő, amely egyesíti a natront az ásványi anyagokban gazdag, japán tengeri (sango) korallal. Gyomorsav-rezisztens kapszulákba csomagolva az egyedülálló készítmény "ásványi anyag-szállítóvá" válik, amely támogathatja kedvence természetes és egészséges sav-bázis egyensúlyát. Tisztán természetes termékként a Basicum csak természetes összetevőket tartalmaz színezőanyagok nélkül, tartósítószereket és egyéb adalék mentesen. 

- Segíthet savasság esetén

- Könnyen felszívódó: magas biohasznosulású kalcium és magnézium

-Tiszta: tisztán természetes összetevőkel

- Könnyű adagolás

- Vegán: növényi és ásványi eredetű

- A japán korallnak köszönhetően magnéziumban és kálciumban is gazdag

A Basicum különlegessége

Egyedülálló, hiszen sehol máshol nem érhető el a natron és a tengeri korallal ötvözött komplexum. Különlegesen kidolgozott kapszulákat nem bontja le a gyomorsav, így minden eljuthat a bélflórába.

Amennyiben lehetséges, akkor kedvence 20 perccel az etetés előtt kapja a kapszulát. Ha szükséges akkor csomagolja egy kis pástétomba, vagy jutalomfalatba.

Adagolás: tabletta/ testsúly

- 1-2 tabletta 10kg-ig

- 2-3 tabletta 11 -20 kg 

- 3-4 tabletta 21 - 40 kg

- 5-6 tabletta 41kg-tól

180 kapszula 

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.