search

Balto - lépéskorrigáló kutyáknak (támasz a hiperflexiós phalange-okhoz)

45 990,- Ft

A merevítő használható neurológiai rendellenességekhez, amelyek súlyos proprioceptív deficitet okoznak, ami azt jelenti, hogy a kutya nem képes érzékelni a végtag helyzetét a talajon, így hajlamos a mancsa visszafordulni (dorsiflexio).

Méret
Mennyiség
Készleten

10006146

Adatlap

Gyártási hely
Olaszország

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
BT Pull

MIRE VALÓ?

A merevítő használható neurológiai rendellenességekhez, amelyek súlyos proprioceptív deficitet okoznak, ami azt jelenti, hogy a kutya nem képes érzékelni a végtag helyzetét a talajon, így hajlamos a mancsa hátára állni (dorsiflexio). A BT PULL-t az ülőideg károsodása esetén is alkalmazzák (például a medence vagy a combcsont törése következtében), annak biztosítása érdekében, hogy a neurológiai probléma ne okozzon ortopédiai károsodást a flexor inak megrövidülése miatt.

ELŐNYÖK:

A merevítő segítségével: megelőzhető a súly helytelen alkalmazása a végtagon; biztosítsa a proprioceptív idegek helyes, folyamatos stimulálását, még járás közben is; biztosítják a lábujjak és így a lábujjak hajlító inak állandó nyújtását, ezáltal biztosítva, hogy ne rövidüljenek.

JELLEMZŐK: 

  • Lélegző szövet.
  • Kiváló viselhetőség.
  • Kézzel mosható.

MÉRETEK : 

Méretek Súlyok Fajták*
XXS 2-4 kg Egy méret minden macskához és chihuahua -hoz
XS 5-10 kg Jack Russel, Shih Tzu
S 10-20 kg Bordercollie, uszkár
M 20-40 kg Labrador, dalmát
L 40 kg felett Németjuhász, Golden Retriever

*Figyelem, a javasolt fajták pusztán tájékoztató jellegűek, a merevítő méretének meghatározásához végezze el a megadott súlymérést.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.