search

Balto - Nyalásmentes nyakmerevítő kutyáknak és macskáknak

15 600,- Ft

Ezt a nyakmerevítőt a klasszikus gallér alternatívájaként fejlesztették ki a legnagyobb kényelem ötvözésével. Műtét után vagy olyan seb miatt, amit nem szabad nyalogatni a kutyusnak, remek megoldást nyújt.

Méret
Mennyiség
Készleten

10003367
7 Elemek

Adatlap

Gyártási hely
Olaszország

Megadott referenciák

ean13
1000000002782
MPN (Gyártói cikkszám)
BT Neck Eco

Ezt a klasszikus gallér alternatívájaként tervezték a legnagyobb kényelem ötvözésével. Célja, hogy megakadályozza a kutya vagy a macska harapását, nyalogatását. Nagy segítség állatorvosoknak, eltávolítani az öltéseket a műtét után. Hasznos rögeszmés-kényszercselekvés esetén is. A gallér fekete, lélegző velúrból, a belseje pedig egy merevebb anyagból készült, amely megakadályozza, hogy a háziállat eléggé elfordítsa a nyakát ahhoz, hogy bármilyen sebet elérjen. Kutyáknál megakadályozza a mellkas, a has és a lábszárak nyalását, megnehezítve az első mancsokhoz (könyöktől vállig) közel eső területek elérését. Védi a perianális területet is, amely részt vehet a mirigyek, sipolyok stb. eltávolítására irányuló műtétekben. Sterilizációs műtét után is szabad használni mind szukák és kanok esetében is.

ELŐNYÖK

Könnyebb felvenni és viselni, és kevésbé korlátozó, mint a műanyag kúp (a kutya továbbra is nehézség nélkül ehet és ihat).

JELLEMZŐK
  • Lélegző, de nem vízálló szövet.
  • Kényelmes viselet
  • Kézzel mosható.

Méretek Nyak kerülete
XXS Egy méretben-macskáknak és csivaváknak
XS 25 - 35 cm
S 35 - 45 cm
M 45 - 55 cm
L 55 - 65 cm
XL 65 - 75 cm

HOGYAN KELL VISELNI

 

HASZNÁLATI Útmutató

  • Ez a gallér nem alkalmas vadászkutyák és bulldogok számára. Az előbbi hosszú nyaka nem engedi, hogy a gallér a helyén maradjon, míg a bulldog rövid, vastag nyaka nem teszi lehetővé a megfelelő illeszkedést.
  • A megfelelő használat érdekében elengedhetetlen, hogy a gallért szorosan rögzítse a nyak körül, hogy ne fordulhasson el.
  • A lábadozás során a kutyát akár a gallérral, akár a hevederrel lehet sétáltatni
  • 24 órán át 1-2 órán keresztül távolítsa el a gallért.
  • A gallér nem ajánlott az első mancsok műtéte esetén (a könyöktől a lábig).

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.