search

Walkinpets - Keret látássérült kutyáknak

25 990,- Ft

vak kutyáknak készült könnyű, rugalmas keret a hozzátartozó kényelmes, könnyű mellényhez csatlakozik. Az a speciális hám lehetővé teszi a gyengén látó kutyák számára, hogy jobban mozoghassanak bármilyen helyiségben. Ez a speciális eszköz segíti a kutyát abban,hogy ne sérüljön meg a  bútorok, más kutyák vagy falak miatt.  Nagyobb biztonságot érez majd a kutya, visszanyeri bizalmát és eközben lehetővé teszi a kutya számára, hogy részt vegyen a hétköznapokban.

Méret
Mennyiség
Különböző formában elérhető

0 elem

vak kutyáknak készült könnyű, rugalmas keret a hozzátartozó kényelmes, könnyű mellényhez csatlakozik. Az a speciális hám lehetővé teszi a gyengén látó kutyák számára, hogy jobban mozoghassanak bármilyen helyiségben. Ez a speciális eszköz segíti a kutyát abban,hogy ne sérüljön meg a  bútorok, más kutyák vagy falak miatt.  Nagyobb biztonságot érez majd a kutya, visszanyeri bizalmát és eközben lehetővé teszi a kutya számára, hogy részt vegyen a hétköznapokban.

  • A háló könnyű és rugalmas.
  • A háló a hámhoz vagy mellényhez tartozik, a kutya méretétől függően.
  • A hám / mellény kiváló minőségű, kényelmes viseletet biztosít
  • Növeli a kutya magabiztosságát.
  • Lehetővé teszi a kutyának, hogy navigálja a saját testét
  • Segítséget nyújt azoknak a kutyáknak, akik a glaukóma, a szürke hályog, a retina betegségekkel küzdenek, esetleges trauma és a cukorbetegség miatt látásuk romlott
  • A hálóhoz mellékelünk egy javasolt útmutatást, hogyan szoktassuk könnyedén hozzá kutyusunkat

Egyes fajták hajlamosabbak a szürke hályog kialakulására, mint mások: bostoni terrier, cocker spániel, arany retriever, máltai, óangol juhászkutya, uszkár, szamojéd, schnauzer, szibériai husky, yorkshire terrier. A glaukóma gyakoribb a  Flandriai Pásztorkutyában, a Shih Tzu-ban és a szibériai Husky-ban.

Mérettáblázat:

Mellény +háló
Walkin 'Blind Dog Halo

30 kg alatti kutyáknak
Méret A nyak átmérője Mellkas mérete
XXXS 24,1 cm 35,6 - 41,9 cm

XXS  27,9 cm 40,6 - 47 cm

XS 30,5 cm 45,7 - 52,1 cm

S  35,6 cm 50,8 - 57,2 cm

M 35,6 cm 55,9 - 62,2 cm

30 kg feletti kutyák számára.
Méret Súly  
M/L 13-22 kg  
L 23-31kg
XL 31-45 kg  
2XL 45 kg -tól  

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.