search

Walkinpets - Keret látássérült kutyáknak

25 990,- Ft

vak kutyáknak készült könnyű, rugalmas keret a hozzátartozó kényelmes, könnyű mellényhez csatlakozik. Az a speciális hám lehetővé teszi a gyengén látó kutyák számára, hogy jobban mozoghassanak bármilyen helyiségben. Ez a speciális eszköz segíti a kutyát abban,hogy ne sérüljön meg a  bútorok, más kutyák vagy falak miatt.  Nagyobb biztonságot érez majd a kutya, visszanyeri bizalmát és eközben lehetővé teszi a kutya számára, hogy részt vegyen a hétköznapokban.

Méret
Mennyiség
Különböző formában elérhető

10001516
0 Elemek

Adatlap

Gyártási hely
USA

vak kutyáknak készült könnyű, rugalmas keret a hozzátartozó kényelmes, könnyű mellényhez csatlakozik. Az a speciális hám lehetővé teszi a gyengén látó kutyák számára, hogy jobban mozoghassanak bármilyen helyiségben. Ez a speciális eszköz segíti a kutyát abban,hogy ne sérüljön meg a  bútorok, más kutyák vagy falak miatt.  Nagyobb biztonságot érez majd a kutya, visszanyeri bizalmát és eközben lehetővé teszi a kutya számára, hogy részt vegyen a hétköznapokban.

  • A keret könnyű és rugalmas.
  • A keret a hámhoz vagy mellényhez tartozik, a kutya méretétől függően.
  • A hám / mellény kiváló minőségű, kényelmes viseletet biztosít
  • Növeli a kutya magabiztosságát.
  • Lehetővé teszi a kutyának, hogy navigálja a saját testét
  • Segítséget nyújt azoknak a kutyáknak, akik a glaukóma, a szürke hályog, a retina betegségekkel küzdenek, esetleges trauma és a cukorbetegség miatt látásuk romlott
  • A kerethez mellékelünk egy javasolt útmutatást, hogyan szoktassuk könnyedén hozzá kutyusunkat

Egyes fajták hajlamosabbak a szürke hályog kialakulására, mint mások: bostoni terrier, cocker spániel, arany retriever, máltai, óangol juhászkutya, uszkár, szamojéd, schnauzer, szibériai husky, yorkshire terrier. A glaukóma gyakoribb a  Flandriai Pásztorkutyában, a Shih Tzu-ban és a szibériai Husky-ban.

Mérettáblázat:Keret mellénnyel (fekete) 14kg-nál kisebb kutyáknak 
Méret A nyak átmérője Mellkas mérete
XXXS 24 cm 36 - 42 cm

XXS  28 cm 41 - 47 cm

XS 30 cm 46 - 52 cm

S  36 cm 51 - 57 cm

M 36 cm 56 - 62 cm

Keret mellénnyel (kék) 14kg-nál nagyobb kutyáknak 
Méret Súly  
M/L 14-22 kg  
L 23-31kg
XL 31-45 kg  
2XL 45 kg -tól  

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.