search

Ortocanis - Gerincvédő kutyáknak

23 990,- Ft

Támogatást nyújt kutyáknak gerinc ízületi gyulladás esetén, gerinc sérülés és porckorongsérv műtétet követően.

Erősen ajánlott  az idős kutyák esetében , akiknek hátsó lábaikban artritisz vagy más gerincprobléma miatt propriocepciós problémák vannak.

Méret
Mennyiség
Készleten

10002179
2 Elemek

Adatlap

Gyártási hely
Spanyolország

Megadott referenciák

ean13
7340041108079
MPN (Gyártói cikkszám)
ORT014

Gerincvédő

Kutya mellkasi és mellkasának támogatása

Gerincvédőink stabilizálják a kutya hátát, és növelik a vérkeringést az ágyéki és mellkasi területen, védik a gerincet és az izmokat, ahol a kutyának a hátfájdalma van.Ezt a termikus anyagból készült gerinctartót a Back on Track TM anyagból készítik, amely egyedülálló textil, amelyeket az ősi kínai tapasztalatok és a modern tudományos textiltechnika közötti szinergia alapján fejlesztettek ki, tudományos kutatások támogatásával. A kapott termék olyan anyag, amely poliészter / polipropilén és kerámia részecskék optimális keverékéből áll.A kerámia részecskék gyártásuk során beolvadnak a poliészter szálakba. Melegítéskor a kerámia részecskék visszatermelik a hőt a test felé. Ezt infravörös hőnek is hívjuk. Közismert, hogy az infravörös fény nyugtató hatású, mivel az enyhe hő csökkenti a gyulladást, csökkenti az izomfeszültséget és javítja a vérkeringést. A feszült izmok ellazulnak, és a sérült izmok, inak, ínszalagok és ízületek helyreállítása felgyorsul.Ezért gerincvédőnket leginkább még a sérülések megelőzésére , valamint a sérülések enyhítésére és a korábbi sérülések gyorsabb gyógyulása érdekében ajánljuk. Arra is használhatják, hogy felmelegítse az izmokat edzés vagy fizikai tevékenység előtt, ezáltal kiküszöbölheti a sérüléseket.

Méretezés:

A megfelelő méret meghatározásához mérje meg a mellkas kerületét, az első lábak mögött mérve:

Méret Mellkas mérete
S - 50 cm
M 50-65 cm
L + 65 cm

Ajánlások:

Az összes termékünket fokozatosan kell bevezetni. Terméket legfeljebb napi négy órán keresztül használja az első 2-3 napban. Miután a test hozzászokott a termékhez, utána egész nap használható.

Télen és nyáron is használható, mivel megtartja a kutya testhőjét. Mesterségesen nem növeli a hőmérsékletet és rendkívül lélegző is.

A terméket 30 ° C-on (86 ° F) moshatjuk gyenge programmal, normál mosószerrel, fehérítő vagy szövetlágyító nélkül. Szárítógépbe nem szárítható, minden esetben a levegőn szárítsuk.

 

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.