search

Ortocanis - Lépés korrigáló kutyáknak

32 990,- Ft

Az ujjpercek vissza gördülését gátló termék egyéb diagnózisok mellett a degeneratív gerincvelő betegségekre, a porckorong degenerációra, csigolyák közötti betegségre és az ülőideg daganat elégtelenséggel küzdő kutyák számára is megoldást jelent. 

Méret
Mennyiség
Készleten

10000908
5 Elemek

Adatlap

Gyártási hely
Spanyolország

Megadott referenciák

upc
100000000001
MPN (Gyártói cikkszám)
ORT017

Propoceptív tréning

Ezt a lábtámaszt úgy fejlesztették ki, hogy segítse azokat a kutyákat, akik az isiász idegprobléma miatt járás közben húzzák fel a mancsukat. A hevederek megakadályozzák a mancs visszafordulását, húzását azáltal, hogy a mancs két középső lábujját megtámasztják, és egy rugalmas, állítható szalaggal rögzítik és a csukló körül körbefutó hevederrel rögzítik.

Azok a kutyák, amelyek képesek a végtagon súlyt viselni ezeknek a kutyáknak csökkent a tudatos propriocepció funkció elvesztése, ami a lábujjak húzását és ugratását okozta. A terméket használva és ez által keltett helyes tartás arra ösztönzi a kutyát, hogy járjon a megfelelő módon és megakadályozza, hogy a láb hátsó részét húzza.

A lábtámaszt nem szabad éjszaka rajta hagyni és nem ajánlott 2 óránál hosszabb ideig tartó, szünet nélküli használat. 15 percenként ellenőrizze a kezdő foglalkozásokat.

Használatához

1. Degeneratív myelopathia
2. Gerinc trauma
3. Intervertebrális lemezbetegség
4. Daganat esetén
5. Gerincvelő infarktus

A lábhevedereknek két különböző beállítása van:

NAPI HASZNÁLAT: Csatlakoztassa az elasztikus zsinórt az erre a célra kifejlesztett kutya cipőhöz. (nem tartozéka a terméknek, opcionálisan választható). Kezdetekkor napi 15 percet használjuk.

REHABILITÁCIÓ: .Támaszkodjon a mancsra, majd a neoprénből készült részt helyezze a kutya 3. és 4. ujja közé és húzza meg a zsinórt a kellő hosszúságra, úgy ,hogy feszes maradjon. Kezdetekkor napi 15 percet használjuk.

A megfelelő méret kiválasztásához mérje meg az átmérőjét a kutya csánkja felett.

Méret  Csánk kerülete
XXS 5 - 7 cm
XS 7 - 9 cm
S 9 - 11,5 cm
M 11,5 - 14 cm
L 14 - 20 cm

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.