search

Ortocanis - Lépés korrigáló kutyáknak

32 990,- Ft

Az ujjpercek vissza gördülését gátló termék egyéb diagnózisok mellett a degeneratív gerincvelő betegségekre, a porckorong degenerációra, csigolyák közötti betegségre és az ülőideg daganat elégtelenséggel küzdő kutyák számára is megoldást jelent. 

Méret
Mennyiség
Készleten

10000908

Adatlap

Gyártási hely
Spanyolország

Megadott referenciák

upc
100000000001
MPN (Gyártói cikkszám)
ORT017

Propoceptív tréning

Ezt a lépéskorrigálót úgy fejlesztették ki, hogy segítse azokat a kutyákat, akik az isiász idegprobléma miatt járás közben húzzák fel a mancsukat. A hevederek megakadályozzák a mancs visszafordulását  azáltal, hogy a mancs két középső lábujját megtámasztják, és egy rugalmas, állítható gumival rögzítik és a csukló körül körbefutó hevederrel rögzítik.

Azok a kutyák, amelyek képesek a végtagon súlyt viselni ezeknek a kutyáknak csökkent a tudatos propriocepció funkció elvesztése, ami a lábujjak húzását, visszafordulását okozzák.  A terméket használva és ez által keltett helyes tartás arra ösztönzi a kutyát, hogy járjon a megfelelő módon és megakadályozza, hogy a láb hátsó részét húzza.

A lépéskorrigálót nem szabad éjszaka rajta hagyni és nem ajánlott 2 óránál hosszabb ideig tartó, szünet nélküli használatra. Hogy a napi használatot megnöveljék kiegészítésként egy speciális cipő javasolt. 15 percenként ellenőrizni kell az eszközt. 

Az alábbi betegségekhez javasoljuk: 

-  Degeneratív myelopathia
-  Gerinc trauma
-  Intervertebrális lemezbetegség
-  Daganat esetén
-  Gerincvelő infarktus

A lépéskorrigálónak két különböző használata van:

NAPI HASZNÁLAT: Csatlakoztassa az elasztikus zsinórt az erre a célra kifejlesztett kutya cipőhöz. (nem tartozéka a terméknek, opcionálisan választható). Kezdetekkor napi 15 percet használjuk.

REHABILITÁCIÓ: .Támaszkodjon a mancsra, majd a neoprénből készült részt helyezze a kutya 3. és 4. ujja közé és húzza meg a zsinórt a kellő hosszúságra, úgy ,hogy feszes maradjon. Kezdetekkor napi 15 percet használjuk.

A megfelelő méret kiválasztásához mérje meg az átmérőjét a kutya csánkja felett.

Méret  Csánk kerülete
XXS 5 - 7 cm
XS 7 - 9 cm
S 9 - 11,5 cm
M 11,5 - 14 cm
L 14 - 20 cm

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.