search

Ortocanis - Térdrögzítő kutyáknak

16 990,- Ft

Eredeti és speciálisan kifejlesztett térdtartó, amely segíti a kutyákat a sántulás és az ízületi fájdalmak életminőségének javítására. Használható ízületi gyulladásban, keresztező szalag és meniszkusz sérülés esetén, térdsapka és íngyulladás esetén. Patella ficamra is műtét előtt/után

Méret
Pozíció
Mennyiség
Különböző formában elérhető

10000694

Adatlap

Gyártási hely
Spanyolország

Megadott referenciák

upc
100000000009
MPN (Gyártói cikkszám)
ORT003

Térdrögzítő kutyáknak

Ez a térdtartó segít a kutyáknak sántulásban és ízületi fájdalmakban és az életminőség javításában. Ideális patella ficemra is, műtét előtt vagy után

A térdtartó csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot azáltal, hogy javítja az érintett izomcsoportok egyensúlyát. Ez a felületi merevítő enyhe nyomást gyakorol a lábra és enyhíti az ízületek terheit, növeli azok stabilitását és megakadályozza, hogy a sérülés súlyosabb állapotba kerüljön.m.

Rugalmas és stabilizáló hatása is van. Abban az esetben, ha sérültek a keresztszalagok, a kutya alkalmazhatja a térdmerevítőt műtét előtt. Öt nappal a műtét után a kutya újra használhatja a merevítőt, miután a duzzanat elmúlt.

Használati útmutató

A térdtartót addig kell megfelelően felhúzni a kutya lábára, amíg az nem fedi be a térd területét. Helyezze a merevítő rögzítőpántját a has alá és a hát alá, és rögzítse a tépőzárat kívülről. Vigyázzon, nehogy megsérüljön a kutya, amikor elhelyezi. Erősítse meg a térdtartót, miközben figyeli a térd természetes helyzetét.

Méretek

A méret kiválasztásakor mérje meg a láb legmagasabb részének felső kerületét ( A ) . Tekerje körbe a mérőszalagot a comb körül a térd felett és az ágyék közelében. Az alábbi táblázatban keresse meg a méretnek megfelelő méretet .Ha két méret között kétséges, válassza ki a kisebbet.

Duzzanat és a bőrpír esetében állatorvoshoz vagy a gyógytornászhoz kell fordulnia.

Méretek  Combkörfogat          (A) 
X-Mini 13 - 14 cm 
Mini 15 - 17 cm
XXXS 17 - 18 cm
XXS 19 - 21 cm
XS 22 - 24 cm
S 25 - 28 cm
M 29 - 31 cm
L 32 - 36 cm
XL 37 - 41 cm 
XXL 42 - 47 cm 

Ez még talán érdekelhet

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.