search

Ortocanis - Ízületvédő csuklóra kutyáknak

9 990,- Ft

A kutya csuklójára ideális választás az artrózisban, ízületi gyulladásban szenvedő kutyáknak, valamint a szalagok és az inak és az izmok sérüléseihez.

Nagyon ellenálló speciális neoprénből és plüss béléssel készült, amely felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, miközben védi az ízületet.

Fekete színben!

Méret
Mennyiség
Készleten

10000854

Adatlap

Gyártási hely
Spanyolország

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
ORT016

Carpal wrap

Kutyák csuklójának védelme

A csukló tartó ideális olyan kutyák számára, akiknél műtét után gyenge a csuklóízület, artritisz vagy ín- és ínszalagok sérülései miatt, vagy a sérülések megelőzésére.

2 mm vastag rugalmas, de ugyanakkor nagyon ellenálló neoprénből készül, "plüss" belső kialakítással a nagyobb hő tartás érdekében.

A hő növeli a szövetek vérkeringését , ami viszont segít enyhíteni az izomfeszültséget és javítja a teljesítményt. Az egyik fontos tulajdonság a sérülések megelőzése.

A legfontosabb felhasználások a sérülések megelőzésében, amikor a csukló tartót edzéshez és versenyhez használják, (pl. agility) és a sérülések enyhítésére , amely felgyorsítja a gyógyulást, és az izmok bemelegítésére , amelyek megakadályozzák a fibrilláris károsodásokat.

Ez a csukló védő nem korlátozza a mozgást. Ez lehetővé teszi a kutyának a csukló mozgatását, miközben korlátozza a túlzott mozgást. Funkciója hasonló az emberi csuklókötésekhez.

Méretek

A megfelelő méret meghatározásához mérje meg kutya lábának kerületét a csukló magasságában. A "magasság" mérés a lábszár hosszára vonatkozik. Ha két méret között kétséges, válassza a nagyobbat.

Méret Csukló kerülete Magasság
XXS 5 - 8 cm 7 cm
XS 9 - 11 cm 8 cm
S 12 - 13 cm 10 cm
M 14-16 cm 11,5 cm
L 17-19 cm 14 cm
XL 20-22 cm 15 cm

Használati utasítás:

A kezdetben legfeljebb napi négy órán keresztül használja a terméket az első 2-3 napban.

A kutya teste ezután hozzászokik a neoprén hatásával. A terméket 30 ° C (86 ° F) hőmérsékleten, gyapjú programmal, normál mosószerrel, fehérítő vagy szövetlágyító nélkül finoman lehet mosni. Levegőn száradjon, ne tegye be szárítógépbe

Ez még talán érdekelhet

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.