search

Ortocanis - Ízületvédő csuklóra kutyáknak

Szállítási idő ~1-2 munkanap

9 990,- Ft

A kutya csuklójára ideális választás az artrózisban, ízületi gyulladásban szenvedő kutyáknak, valamint a szalagok és az inak és az izmok sérüléseihez.

Nagyon ellenálló speciális neoprénből és plüss béléssel készült, amely felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, miközben védi az ízületet.

Fekete színben!

Méret
Mennyiség
Készleten

10000854

Adatlap

Gyártási hely
Spanyolország

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
ORT016

Carpal wrap

Kutyák csuklójának védelme

A csukló tartó ideális olyan kutyák számára, akiknél műtét után gyenge a csuklóízület, artritisz vagy ín- és ínszalagok sérülései miatt, vagy a sérülések megelőzésére.

2 mm vastag rugalmas, de ugyanakkor nagyon ellenálló neoprénből készül, "plüss" belső kialakítással a nagyobb hő tartás érdekében.

A hő növeli a szövetek vérkeringését , ami viszont segít enyhíteni az izomfeszültséget és javítja a teljesítményt. Az egyik fontos tulajdonság a sérülések megelőzése.

A legfontosabb felhasználások a sérülések megelőzésében, amikor a csukló tartót edzéshez és versenyhez használják, (pl. agility) és a sérülések enyhítésére , amely felgyorsítja a gyógyulást, és az izmok bemelegítésére , amelyek megakadályozzák a fibrilláris károsodásokat.

Ez a csukló védő nem korlátozza a mozgást. Ez lehetővé teszi a kutyának a csukló mozgatását, miközben korlátozza a túlzott mozgást. Funkciója hasonló az emberi csuklókötésekhez.

Méretek

A megfelelő méret meghatározásához mérje meg kutya lábának kerületét a csukló magasságában. A "magasság" mérés a lábszár hosszára vonatkozik. Ha két méret között kétséges, válassza a nagyobbat.

Méret Csukló kerülete Magasság
XXS 5 - 8 cm 7 cm
XS 9 - 11 cm 8 cm
S 12 - 13 cm 10 cm
M 14-16 cm 11,5 cm
L 17-19 cm 14 cm
XL 20-22 cm 15 cm

Használati utasítás:

A kezdetben legfeljebb napi négy órán keresztül használja a terméket az első 2-3 napban.

A kutya teste ezután hozzászokik a neoprén hatásával. A terméket 30 ° C (86 ° F) hőmérsékleten, gyapjú programmal, normál mosószerrel, fehérítő vagy szövetlágyító nélkül finoman lehet mosni. Levegőn száradjon, ne tegye be szárítógépbe

Ez még talán érdekelhet

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Update cookies preferences