search

Balto - Dupla merevítős térdrögzítő kutyáknak

89 990,- Ft

A térdízületi betegségek, például a keresztszalag sérülései, a térdkalács elmozdulási problémái, az ízületi gyulladás és az osteoarthritis, a varus vagy a valgus hatékony megoldást igényelnek. Ezekre a  problémákra ez a  kettős térdmerevítő jó megoldás.  A  segédeszköz a műtét előtt és után is kiváló alternatívát nyújt.

Méret
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

BT Jump Plus
1 Elemek

Megadott referenciák

ean13
1000000002539

Mire való? 

A térdízületi betegségek, például a keresztszalag sérülései, a térdkalács elmozdulási problémái, az ízületi gyulladás és az osteoarthritis, a varus vagy a valgus kezelése esetén nyújt alternatív megoldást. A rögzítő  növeli a vérnyomást a területen, ezáltal növeli a hőmérsékletet és ezáltal csökkenti a  fájdalmat.  A rögzítő  növeli a vérnyomást a területen, ezáltal növeli a hőmérsékletet és következésképpen csökkenti a fájdalmat.

Előnyök: 

A sérült rész stabilitásának biztosítása gyakran a gyógyulás megkönnyítését jelenti. Két, speciális zsebbe beillesztett, ferde alumínium oldalsó léc korlátozza a mozgást, ha szükséges, azáltal, hogy szabályozza a mozdulatlan helyzetet. Ezenkívül a merevítőt úgy tervezték, hogy csökkentse az ízület terhelését, amikor a kutya sétál, és ezáltal tökéletesen tartja a térdízületet.

Jellemzői: 

- műtét előtt és után használható

- lélegző anyag 

- kézzel mosható

- a tépőzár segítségével a megfelelő méret könnyen beállítható, a felesleges rész levágható

Méretek, hogyan mérjük meg:

Méretek A mérés      B mérés H mérés       (AB) Példa fajták és súlyok *
XXS * 8-13 cm 3-5 cm 8 cm Csivava, Pomerániai (2-5 kg)
XS 16-18 cm 5-7 cm 10 cm Jack Russel, Shih Tzu (5-10 kg)
S. 21-25 cm 8-15 cm 15 cm Cocker spániel,  uszkár (10-15 kg)
M. 26-31 cm 10-16 cm 18 cm Border Collie, Szetter, Angol szetter (15-30 kg)
L 29-34 cm 12-18 cm 22 cm Németjuhász, Retriever, Rottweiler (28-50 kg)
XL 36 cm felett - 25 cm Bernáthegyi, , Újfullandi (50 kg felett)

* Figyelem: a javasolt küllők és súlyok pusztán tájékoztató jellegűek, a merevítő pontos méretének meghatározásához hajtsa végre a megadott méréseket.

 

 

 

A mérés  : Mérje meg a comb kerületét az ágyék és a kutya térde között félúton .

B mérés : Mérje meg a kutya mancsának kerületét a térd és a csánk között félúton .

H mérés : Mérjük meg az A és a B mérés közötti távolságot . 


HOGYAN KELL VISELNI?

1 - Készítse elő a merevítőt a szalagok kinyitásával, az 1. ábra szerint.

2 - Helyezze a merevítőt úgy, hogy a középső lyukat a kutya térdéhez illeszti. Szorosan zárja le az összes szalagot a mancs körül úgy, hogy átengedi őket a fehér műanyag gyűrűkön (2. ábra).

3 - Helyezze a merevítőt úgy, hogy a középső lyukat illeszti a kutya térdéhez. Szorosan csukja be az összes szalagot a mancs körül úgy, hogy a fehér műanyag gyűrűkbe engedi őket (3. ábra).

4 - A hátsó heveder állítható. Távolítsa el a két kerek tépőzáras vég egyikét. Vágja le a bársonypántot, hogy lerövidüljön. Helyezze vissza a kerek tépőzár végét. A heveder stabilitásának biztosítása érdekében szorosan zárja le a szalagot.

5 - A csatlakozó heveder felhelyezéséhez a hátsó hevederhez (5A ábra) rögzítse az egyik végét tépőzárral a hátsó heveder közepéhez (5B ábra), a másik végét pedig egy H-hevederhez vagy gallérhoz (5C ábra) ). Nyakörvet vagy hámot nem tartalmaz a csomag, megvásárolhatók egy kisállat-boltban.

Használati javaslat: 

Bizonyos esetekben a kutyának / macskának 1-2 hétig tart, amíg megszokja a merevítőt. Javasoljuk, hogy az első napon használja  kb. 30 percig, és minden egyes következő napon növelje a használati időt 30 perccel, napi 8 órás használatig. Éjszakára le kell venni a merevítőt

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.