search

Balto - Csukló merevítő kutyáknak

24 990,- Ft

A merevítőt olyan állapotokra alkalmazzák, amelyek a lábközép és csukló elváltozásával járnak, ami fájdalomhoz, sántasághoz vagy nehéz mozgáshoz vezet.

Méret
Mennyiség
Készleten

BT Joint
2 elem

Olyan patológiákban alkalmazzák, amelyek csukló és lábközép tájékon gyulladást okoznak, és fájdalmat, sántaságot, mozgási nehézséget okoznak. Kiváló védelmet nyújt a kötszerek és a tapaszok számára a sebészeti sebek vagy a nyalogató sebek kezelésében. Miután a szalagot a kutya lába köré helyezték, nem szükséges, hogy a két fehérre vágott él összeérjen, mivel a merevítő zárása a kék hevederek révén történik, és a stabilizálást a szalag hátulján lévő sín biztosítja.

ELŐNYÖK

A csukló merevítő szalag kiválóságának megválasztása a sérült terület maximális stabilitásának biztosítását jelenti, ennek következtében csökken a duzzanat. A BT Joint elősegíti az izomcsoportok közötti jobb egyensúlyt a csukló és a lábközép területen, megkönnyítve ezzel a motoros funkciókat és elősegítve a gyógyulást is.

JELLEMZŐK
  • A szalag használható műtét után vagy a műtét alternatívájaként.
  • Lélegző anyag.
  • Kiváló viselhetőség.
  • Kézzel mosható.
MÉRETEK

Öt állítható méretben kapható:

Méretek Súlyok Hosszak AB Fajták *
XS 4-8 kg 7 cm Jack Russel, Shih Tzu
S 8-25 kg 9 cm Border Collie, uszkár
M 25-35 kg 12 cm Szetter, Vizsla
L 35-50 kg 14 cm Német juhász, Retriever
XL 50 kg felett 16 cm Bernáthegyi

* Figyelem: a javasolt fajták pusztán tájékoztató jellegűek, a sáv méretének meghatározásához lásd a feltüntetett súlyokat. A - B a sáv hosszát jelenti.

Ez még talán érdekelhet

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.